Online rádió

Online rádiók2011-et írunk és az elmúlt 15 évben az online rádiózás óriási fejlődésnek indult. Míg kezdetben csak néhány rádió próbált meg ilyen irányban terjeszkedni, napjainkban már országszerte több száz, világviszonylatban pedig megszámlálhatatlan online rádió nőtte ki magát. Ehhez nagyban hozzájárult az internet fejlődése és a sávszélességek magasfokú kiterjesztése.

 

Irodai munka közben is feleslegessé váltak a magnók, hifik, hiszen az interneten bármikor szemezgethetünk kedvenc adóink között és jóval szélesebb zenei skálából találhatjuk meg a kedvünkhöz leginkább illőt.
Igaz manapság még csak pár ezez, esetleg tízezer hallgatója van egy online rádiónak, de figyelemmel kísérhetjük a folyamatos fejlődést és persze azt is vegyük figyelembe, hogy egyes rádióállomásokat csak bizonyos régiókban hallgatnak, mert ott ismerik igazán.

A fiatalság körében mindenképpen el fog menni ebbe az irányba a rádiózás, hiszen akik nem figyelik napi szinten a zenei újdonságokat, azok könnyen elcsíphetik ezeken keresztül a legmenőbb slágereket. Ráadásul nem kell  állandóan playlisteket készíteni, a youtube-on pepecselni, hanem egyszerűen behívjuk a kedvencek közül az általunk kedvelt csatornát és már csak hátra kell dőlnünk és élvezni a hangulatot.

Nos, kedvcsinálónak íme néhány, a legnépszerűbb online rádiók közül:

 
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!