A transformerek még mindig zúznak

A Transformers: A kihalás kora harmadik hétvégéjén is vezette a magyarországi mozijegyeladási listát, ami nem meglepő, tekintve, hogy csak két premierfilm jutott a hétvégére, és egyik sem éppen blockbuster. A kihalás korá-ra most 32 436-an ültek be, a film össznézőszáma pedig már alulról súrolja a 200 ezret. Ezzel némiképp elmarad az előző, harmadik résztől, amely a harmadik hétvégéje után már csaknem 230 ezer nézőnél tartott.

Érdekes módon csak A kihalás korá-nak és a Fehér Isten-nek csökkent szabályszerűen a nézőszáma az előző hétvégéhez képest, a toplista összes többi filmjét többen néztek most, mint egy hete. A Kavarás című romantikus vígjátékra második hétvégéjén 31 781-en voltak kíváncsiak, az Így neveld a sárkányodat 2 pedig negyedik hétvégéjén gyűjtött még 31 417 nézőt, így megugrotta a 236 ezres nézőszámot.

 

Az Eric Bana főszereplésével készült, Távozz tőlem, sátán! című horrorfilmet 30 moziban kezdték vetíteni, és 9426-an voltak rá kíváncsiak, ami a toplista negyedik helyére volt elég. Bemutatták még a Tengerre várva című filmet is, de erről nem érkezett nézettségi adat.

Forrás: www.origo.hu

 
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!