Hetvenezren buliztak a Campus Fesztiválon

Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei fesztiváljának nevezik a debreceni Campust, pedig elnézve az utolsó napot, ez inkább egy decens városi esemény, amire a rasztahajú hippitől a pékig mindenki kilátogatott, és hozta magával a családját is. Ehhez, mármint a családi szórakozáshoz kellett az új helyszín is: tessék elképzelni, hogy a Sziget egyharmadát színpadokkal, sátrakkal együtt beköltöztetik a Népstadion köré, azaz könnyen elérhető tömegközlekedéssel. És ha esik az eső, nem leszünk olyan sárosak, mint a Balaton Soundon.

 

Dan Brown: Inferno

"Keressetek és találtok." Ez a bibliai idézet visszhangzik Robert Langdon, a Harvard jeles szimbólumkutatója fejében, amikor felébred egy kórházi ágyon, és nem tudja, hol van és hogy került oda. Arra a morbid tárgyra sincs magyarázata, amelyet a holmija közt eldugva találtak.

 

IGAZI FESZTIVÁL IGAZI ARCOKNAK

Az igazi arcokat, az igazi zenét, az igazi fesztivált egy helyen Tokajban találjátok meg. Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit.

 

A magyar dal napja - Szombaton is megy a Dallamos Villamos

A magyar dal napja - Szombaton is megy a Dallamos Villamos A magyar dal napja alkalmából szombaton is útjára indul a Dallamos Villamos, 2 kocsijában végállomástól végállomásig egy-egy zenekar utazik.

 

 

Milyen filmek kerülnek a moziba 2013-ban? – 2013-as filmek listája

Milyen filmek kerülnek a moziba 2013-ban? – 2013-as filmek listája 2013-as filmek listája:

 

 
További cikkeink...
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!