Erdőtűz miatt elmaradhat a Celeb vagyok, ments ki innen

Ma reggelre erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosainak táborhelye közelében.

 

Megszületett Mila Kunis és Ashton Kutcher babája

Megszületett Los Angelesben Mila Kunis és Ashton Kutcher amerikai színészpár kislánya.

 

Életvédelmisek nyomoznak a megvert omegások ügyében

A nagy port kavaró taxis verekedés ügyében már a BRFK életvédelmi osztálya vizsgálódik.

 

Istenes Bencéről már a német lapok is írnak

A műsorvezető hazai sikereire már egy németországi napilap is felfigyelt, Bence pedig közösségi oldalán büszkélkedett el vele.

Istenes Bence még csak 27 éves, de karrierje kezd a csúcsra érni. A zenetévénél kezdte műsorvezetőként, majd az RTL Klubhoz került, ahol egyre nagyobb feladatokat bíztak rá. A Sebestyén Balázs utódjaként is emlegetett Bence idén ősszel csatornája két jelentős műsorában is szerepet kapott. A Való Világot továbbra is Liluval fogja vezetni, ám az X-Faktor házigazdájaként már egyedül kell bizonyítania. Tévés karrierje annyira dübörög, hogy rádiós munkájától is kénytelen volt megválni.

Ezek után nem meglepő, hogy a sikereket bezsebelő ifjabb Istenesről már a német lapok is elismerően beszélnek. Bence ugyanis Németországban töltötte tinédzserkorát, hiszen szülei válása után édesanyjával maradt, aki kiköltözött. Innen a német kapcsolódás.

Az RTL Klub sztárja nagyon büszke magára, amit közösségi oldalán meg is osztott követőivel. Azt is elárulta, hogy bízik abban, nemzetközi vizeken is ismertté tud válni.

 

Itt tartja esküvőjét George Clooney

A hamarosan nősülő George Clooney és párja már kiválasztották az esküvőjük helyszínét. Az amerikai színész-rendező az MTI híre szerint a világ egyik legromantikusabb

 
További cikkeink...
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!