Egy drón figyeli a miniszterelnököt?

Robert Fico egy vasárnap esti televíziós műsorban arról beszélt, hogy a pozsonyi Bonaparte lakókomplexumban

lévő lakásának ablaka előtt rendszeresen egy drón tűnik föl.

 

Robert Fico, szlovák kormányfő egy vasárnap esti televíziós műsorban arról beszélt, hogy harmadik emeleti lakásának ablakához rendszeresen odarepül egy drón, amely filmezi őt. A TA3 hírtelevízió műsorában Fico elmondta, hogy a pozsonyi Bonaparte lakókomplexumban lévő lakásának ablakán rendszeresen egy kíváncsi drón kukucskál be.

Fico kiborult?

„Talán melegítőben akarnak látni engem? Valaki ugyancsak le akarta fizetni a takarító személyzetet Kassán, hogy bejusson Pavol Paska lakásába és fényképeket készíthessen” – mondta el Fico. A műsorban a miniszterelnök azután beszélt sérelmeiről, miután élesen kritizálta az ellenzék néhány képviselőjét, amiért tüntetést szerveztek Pavol Paska házelnök kassai háza elé – minderről a bumm.sk hírportál tudósításában olvashatunk.

„Én nem vitatom el az emberek gyülekezési jogát, de elvitatom egyes politikusok jogát arra, hogy felbőszítsék az embereket és a rendes demokratikus küzdelmet a parlamentből kivigyék az utcákra. Az ilyen balkanizáció nem szép dolgokhoz vezethet” – mondta a miniszterelnök.

Érthető az idegesség

Fico pártja a november 15-i szlovákiai helyhatósági választáson meglehetősen rosszul szerepelt, mivel a független jelöltek szerezték meg a polgármesteri helyek 38 százalékát. A Smer csupán 24 százalékát szerezte meg a polgármesteri helyeknek.

 

Forrás: origo.hu

 
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!