Szilveszteri sms-ek

Szilveszteri sms-ekVéget ért egy újabb év, ne szomorkodj, töltsél még!
vígan búcsúztasd az évet, sokkal szebbet hoz az élet!
eszem, iszom, piálok, boldog új évet kívánok!

Ha annyira részeg lennél, hogy nem tudnád milyen ünnep van, akkor segítek: ha egy angyal ül a szádon, ha durran a petárda és a pezsgősüveg, a malac némán fekszik, akkor SZILVESZTER VAN! És ha ez mind ma történik veled, akkor Boldog Új Évet!

 

Ha ma éjjel éjfélt üt az óra Készülj fel az évfordulóra. Vedd elő szívedből ki ma nem lehet veled És gondolj két emberre ki téged nagyon szeret. Így köszöntsd az új évet,felejtsd el a rossz emléket. S bízz,hogy jövőre együtt búcsúztatjuk el az óévet. Boldog Új Évet.

Bukócső és pályagumi,
angyalkákon tangabugyi.
Fék bal 3 szemben árok
Boldog Újévet Kívánok!!!

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B. U. É. K

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad!

Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog Új Évet Kívánok!

 
Pafi.hu
Időjárás

Hőtérkép

Gazdit keresek!!!